734d10eb31c9ea36cc8888fa4311c11c
0 перегляди
​"Пензлик" приступив до виконання своїх службових обов’язків
12.05.2015
Нагадаємо, що 5 травня з Вінниці на Схід було відправлено 3 машини з гуманітарною допомогою для місцевих жителів і військовослужбовців. Дві машини залишаться там: машина швидкої допомоги та автомобіль «Пензлик». Автомобіль «Volswagen T4» призначений для перевезення вантажу, особового складу та поранених, був придбаний завдяки добровільним внескам вінничан при оплаті житлово-комунальних послуг.

6 травня 2015 року автомобіль «ПЕНЗЛИК» з продуктами харчування, медикаментами та іншими важливими речами прибув у зону проведення АТО в Луганській області. Автомобіль доставили троє волонтерів Андрій Гишпаль (ветеран АТО), Андрій Дручинський (Голова Правління БФ «Подільська громада») та Роман Мельниченко.
 
Приїхавши у місце розташування, біля автомобіля відразу стало людно, оскільки військовий підрозділ довго очікував подібний автомобіль для виконання оперативних завдань, доставки людей та боєприпасів у місце несення служби безпосередньо на передовій. Розвантаживши усі речі, які передали вінничани, студенти вінницьких навчальних закладів, підприємці, депутати Вінницької міської ради, «Пензлик», навіть не відпочивши після шляху в 1200 км, приступив до виконання своїх службових обов’язків і поїхав виконувати бойові завдання.
Хлопці високо оцінили металевого коня «ПЕНЗЛИКА», оскільки він невеликий, маневрений, м’якший в ходу і досить швидкий.
 
«Хочемо передати подяку усім вінничанам, які постійно допомагають нам продуктами, одягом, технікою та медикаментами. Ваша підтримка для нас дуже важлива у підтримці морального бойового духу. Кожен приїзд волонтерів дає нам наснагу та відчуття турботи наших близьких про нас, - зазначили військовослужбовці, призвані з міста Вінниця, Хмільницького, Літинського, Тиврівського та Крижопільського районів».
 
Від благодійного фонду «Подільська громада» хочемо ще раз подякувати усім небайдужим людям та організаціям, які допомогли у придбанні автомобіля, його ремонту, допомогли продуктами та медикаментами, а також пальним для доставки автомобіля на передову.