Ad741b42f1f0db67bf7d5079607f18e5
0 перегляди
Для військово-медичного центру благодійники передали автомобіль УАЗ-452
01.09.2014
Благодійний фонд «Подільська громада» спільно з "Центром муніципальних систем управління" та ТСК «Магігранд» 2 вересня 2014 року передали автомобіль УАЗ-452 для військово-медичного клінічного центру Центрального регіону. Завдяки спільним зусиллям автомобіль було відремонтовано, переобладнано під потреби медичного персоналу з метою транспортування поранених до військово-польового госпіталю у зоні АТО.
Автомобіль буде використовуватись на передовій, а тому дуже важливо щоб він мав підвищену прохідність для руху по пересічних та польових дорогах, - зазначив один з військових лікарів.
 
«Сьогоднішня ситуація в країні продемонструвала єдність нашого народу! Ми впевнені, що нас не зламати! Ми переможемо, тому що ми захищаємо свою Батьківщину і своє майбутнє»,- наголосила директор ТСК «Магігранд» Нурієва Тетяна.
 
Разом з автомобілем швидкої допомоги військовим також передали медикаменти, які необхідні при наданні першої медичної допомоги, а саме: знеболюючі препарати та препарати, щоб зупинити кров, перев’язочний матеріал тощо. Крім того, для бійців зібрано близько тони продуктів харчування: консерви, картоплю, чай, каву, сухарі тощо.
 
«Від фонду «Подільська громада» та від військовослужбовців з передової, хочу подякувати усім небайдужим вінничанам за патріотизм та підтримку. Сьогодні, як ніколи, потрібно гуртуватись з метою захисту нашої Вітчизни», - закликав виконавчий директор благодійного фонду, Андрій Дручинський.