D84d6c33a8450ab054dd64d18c28299a
2 перегляди
У Вінниці автоматизують управління житлово-комунальним господарством
06.08.2014
На базі шести вінницьких ЖЕКів та ТОВ ЖЕО триває впровадження автоматизованої системи управління житлово-комунальним господарством. Вона дозволить вести повний облік об’єктів житлового господарства, планувати роботу персоналу та розраховувати й нараховувати плату за послуги по фактично виконаних роботах, повідомляє vinbazar.com.
 
Пілотним підприємством у Вінниці по впровадженню новації став ЖЕК №12, де автоматизована система управління підприємством (АСУП) була введена в промислову експлуатацію в минулому році. Система себе гарно зарекомендувала, тому її було вирішено поширити у всіх житлово-експлуатаційних підприємствах.
 
В 2011 році вінницький ЖЕК № 12 став пілотним по впровадженню автоматизованої системи управління житлово-комунальним господарством. А Вінниця стала єдиним містом України, де вдалося впровадити систему, яка дає нові можливості управління – від отримання необхідної інформації до прийняття управлінських рішень і контролю за результатами їх виконання.
 
Впровадженням системи для Вінниці на платформі Microsoft Dynamics AX займається ТОВ «ІС ЖКГ». Розробку та впровадження автоматизованої системи управління у сфері ЖКГ компанією Microsoft оцінено як краще ERP рішення 2012 року.