4e579e9e94dd0a756b543d6da7e45680
3199 перегляди
«Єдиний Рахунок» за лютий уже доступний в особистих кабінетах на сервісі pay.vn.ua
09.03.2022

Дорогі споживачі! 

Повідомляємо, що Єдиний Рахунок за лютий сформований. Всі, хто зареєстрований на нашому сервісі pay.vn.ua вже отримали свої нарахування та можуть їх переглянути, а по можливості, одразу оплатити в своїх особистих кабінетах.

Команда проєкту «Єдиний Рахунок» продовжує працювати, навіть в таких нелегких для всіх умовах, поки це безпечно, виконуючи по можливості той функціонал, який був до початку воєнних дій. Проте з міркувань безпеки прийнято рішення тимчасово відмовитись від друкованої версії Єдиного Рахунку.

В умовах воєнного стану та бойових дій у нашій державі, друк та доставка рахунків є ускладненими! Тому що друк і доставка «Єдиних Рахунків» в березні відбуватися не буде.

Закликаємо вас берегти себе, виходити з помешкання лише за потреби та користуватись виключно онлайн-сервісами!

  •         особистий кабінет споживача електронного сервісу «Рау» Проєкту «Єдиний Рахунок» (сайт Рay.vn.ua) або у мобільному застосунку «Єдиний Рахунок» (Рау);
  •          телефонний дзвінок до Call-центру ЦМСУ (0-800-216-612);
  •         зв'яжіться з нами за допомогою ел.пошти support@cmsm.com.ua;
  •         чат-спілкування Messenger Facebook;
  •          месенджери Viber, Telegram.

Також у вас є можливість поспілкуватись з представниками ЦМСУ або на касах в Центрах Обслуговування Споживачів при Управлінських Компаніях міста за встановленим графіком.

Увага! На період воєнних дій на сайті pay.vn.ua та у мобільному додатку «Єдиний Рахунок» встановлена 0% комісія при сплаті за житлово-комунальні послуги!

Пам'ятайте: кожна копійка, сплачена за спожиті комунальні послуги – це повага до комунальників, які працюють під час війни та  ваш посильний внесок у допомогу в захисті нашої рідної країни!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, команда Прjєкту «Єдиний Рахунок»