2fd08741543c84fd66d422fa87cc6ff0
4419 перегляди
"Єдиний Рахунок" за грудень 2020 року
12.01.2021

Шановні споживачі послуг! 
 «Єдиний Рахунок» за грудень 2020 року  вже надруковано і розпочато доставку в поштові скриньки вінничан!
Першими отримали платіжку в електронному вигляді ті, хто має особистий кабінет на сайті Pay.vn.ua,  де наявна вся інформація про обсяги споживання послуг, тарифи постачальників, суми нарахованих платежів, оплати за попередні періоди, призначені  пільги та субсидії, стан заборгованості, тощо.


При ознайомленні з «Єдиним Рахунком» за грудень просимо Вас звернути увагу на наступне:


* З 01 січня 2021 року тариф за доставку газу для клієнтів АТ «Вінницягаз» складає 2,016 грн за куб.м  в місяць, в тому числі ПДВ.
* У разі зміни постачальника комунальних послуг, зокрема природного газу, зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, зміни місця реєстрації Вас або мешканців Вашого домогосподарства, зміни їх соціального статусу, Ви зобов’язані протягом місяця повідомити про це орган соціального захисту населення.
* У зв'язку зі зміною КМУ механізму субсидування населення, а саме введенням монетизації, суми перерахованих виконавцям комунальних послуг соціальних виплат за грудень 2020 року будуть розміщені в «Єдиному Рахунку» за січень 2021 року.
* Одержувачам житлових субсидій та пільг, які отримують допомогу в грошовій безготівковій формі, інформація про суми, які необхідно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги, щомісяця буде надсилатися sms- повідомленням від АТ «Ощадбанк» на номер мобільного телефону, який вказаний в заяві на їх призначення. 
* Субсидіанти та пільговики, які отримують соціальну допомогу в грошовій готівковій формі зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитих житлово-комунальних послуг з урахуванням сум отриманих готівкою субсидій або пільг.
* Якщо сума  призначеної житлової субсидії перевищує 5 тисяч гривень на місяць, її виплата здійснюється у грошовій безготівковій формі. 
* До співпраці з Проєктом, у грудні 2020 року, долучилось сім нових ОСББ:
«Ватутіна-28» - м. Вінниця, вул. Ватутіна,28;
«Юності 22» - м. Вінниця, просп. Юності,22;
«Космонавтів 79» - м. Вінниця, просп. Космонавтів,79;
«Г. Успенського,69» - м. Вінниця, вул. Г. Успенського,69;
«Станіславського 3» - м. Вінниця, вул. Станіславського,3;
«Ризома» - м. Вінниця, вул. Князів Коріатовичів,28;
«Зодчих 17» - м. Вінниця, вул. Зодчих,17.
Нагадуємо мешканцям приватного сектору! Якщо Ви отримали «Єдиний Рахунок», в якому міститься інформація щодо нарахувань не за всі комунальні послуги, які надаються Вашому домогосподарству, або «Єдиний Рахунок» містить послуги, що не надаються у Ваше житлове помешкання, або Ви отримуєте рахунки за кожну послугу окремо – зверніться до наших фахівців за допомогою каналів взаємодії Проєкту «Єдиний Рахунок в місті Вінниця».
Наголошуємо Вам про необхідність та важливість оплати рахунків в поточному місяці!

Зручність оплати забезпечить:
*сайт Рay.vn.ua;
* мобільний застосунок «Єдиний Рахунок»;
* каси партнерів Проєкту «Єдиний Рахунок в місті Вінниця».

Перелік пунктів з приймання готівки за посиланням ↪  https://pay.vn.ua/financial_institutions
Канали взаємодії Проєкту «Єдиний Рахунок»:
 через сайт: https://pay.vn.ua/
за телефоном: 0800 216 612;
через сторінку в мережі Facebook: https://www.facebook.com/pay.vn.ua/
 e-mail: info@cmsm.com.ua.