8e720c5b25c39f2b2bca5479366310da
1188 перегляди
Шановні споживачі послуг!
11.08.2020

Шановні споживачі послуг!

Попри всі перипетії та складнощі,  "Єдиний Рахунок" за липень 2020 року  вже надруковано і розпочато доставку в поштові скриньки вінничан!
Першими отримають "Єдиний Рахунок" в електронному вигляді ті, хто має зареєстрований особистий кабінет на  Pay.vn.ua,  де також наявна вся інформація про обсяги споживання послуг, тарифи, постачальників послуг, обсяги нарахування, оплати за попередні періоди, нараховані  пільги та субсидії, стан заборгованості, тощо.


При ознайомленні з "Єдиним Рахунком" за липень просимо Вас звернути увагу на наступне:
*До Проєкту долучилось дев’ять нових ОСББ:
«Мури» - вул. Мури,4А;«Гладкова-8» - вул. Гладкова,8;
«Келецька-105» - вул. Келецька,105;
«Заболотного-20» - вул. Заболотного,20;
«Дружба-7» - вул. Хмельницьке шосе,8;
«Маяковського-2020» - вул. Маяковського,138Б;
«Ватутіна-56» - вул. Ватутіна,56;
«Стельмаха 53А» - вул. Стельмаха,53А;
«Артинова 38» - вул. Артинова,38.

Також нагадуємо:
Мешканці приватного сектору, якщо Ви отримали Єдиний Рахунок, в якому міститься інформація щодо нарахувань не за всі комунальні послуги, які надаються Вашому домогосподарству, або Ви отримуєте рахунки за кожну послугу окремо – зверніться до наших фахівців за допомогою каналів взаємодії, наведених нижче.
У рахунку вказано повну вартість спожитих послуг без урахування субсидії та пільги. Суми перерахованих виконавцям комунальних послуг соціальних виплат за липень 2020 року будуть розміщені в Єдиному Рахунку за серпень 2020 року.
За повідомленням постачальника послуги, у зв'язку з відокремленням послуги з розподілу природнього газу, ТОВ "Вінницягаз Збут" не володіє інформацією щодо показів лічильників, а проводить нарахування лише в грошовому еквіваленті на обсяги споживання. Однак, Ви можете здійснювати платежі за послуги з постачання та розподілу природного газу за допомогою сервісів Проєкту «Єдиний Рахунок в м. Вінниця»  (сайт Pay.vn.ua та його мобільний додаток). Для мешканців нашого міста Проєктом «Єдиний Рахунок в місті Вінниця» збережена можливість здійснювати платежі за житлово-комунальні послуги через «єдиний платіж».

*Просимо звернути увагу*:
 У зв’язку з останніми подіями, безкоштовний курс «Доступне користування Єдиним Рахунком» відтерміновується.  Формування груп продовжується.  Про початок занять Вас буде повідомлено додатково. 
 Наголошуємо Вам про необхідність та важливість оплати рахунків в поточному місяці.
Радимо  скористатися  для оплати комунальних послуг  Інтернет - сервісами Проєкту «Єдиний Рахунок» та банків-партнерів, зокрема:
-Сайт Рay.vn.ua
-Мобільний додаток «Єдиний Рахунок».

У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь:
-через сайт: https://pay.vn.ua/
-за телефоном: (0432) 65-10-00; 0800 216 612
-через сторінку в мережі Facebook: https://www.facebook.com/pay.vn.ua/