7b75d2fc970d33f886b8e4aba8c14c9d
760 перегляди
"Єдиний Рахунок" за травень вже надруковано!
11.06.2020

Шановні споживачі послуг!


"Єдиний Рахунок" за травень 2020 року  вже надруковано і розпочато доставку в поштові скриньки вінничан!
Першими отримають "Єдиний Рахунок" в електронному вигляді ті, хто має зареєстрований особистий кабінет на  Pay.vn.ua,  де також наявна вся інформація про обсяги споживання послуг, тарифи, постачальників послуг, обсяги нарахування, оплати за попередні періоди, нараховані  пільги та субсидії, стан заборгованості, тощо.
При ознайомленні з "Єдиним Рахунком" просимо Вас звернути увагу на наступне:
•Одержувачам житлової субсидії та пільговикам, які отримують допомогу в грошовій безготівковій формі, інформація про суми, які необхідно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги, щомісяця буде надсилатися sms- повідомленням АТ «Ощадбанком» на номер мобільного телефону, який вказаний в заяві на призначення житлової субсидії або пільги.
•Субсидіанти та пільговики, які отримують соціальну допомогу в грошовій готівковій формі зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми житлової субсидії або пільги виплаченої готівкою.
•У разі зміни складу зареєстрованих, зміни у складі сім'ї члена домогосподарства, зміни їх соціального статусу, зміни переліку отримуваних ЖКП, купівлі товарів або оплати послуг на суму понад 50 тисяч грн, Ви зобов'язані протягом місяця повідомити про це орган соціального захисту населення.
•Зверніть увагу! У рахунку вказано повну вартість спожитих послуг без урахування субсидії та пільги. Суми перерахованих виконавцям комунальних послуг житлових субсидій та пільг за травень 2020 року будуть розміщені в Єдиному Рахунку за червень 2020 року.
•У разі отримання інформації про наявність простроченої понад три місяці заборгованості з оплати послуг (сума якої більше 340 грн) виплата пільги в таких домогосподарствах в неопалювальному періоді буде здійснюватися у грошовій безготівковій формі. 
•Інформацію щодо руху безготівкової пільги можна дізнатись на web-сайті АТ «Ощадбанк» в персональному кабінеті пільговика за посиланням: https://pkb.oschadbank.ua/login або за телефоном гарячої лінії 0 800 210 800.
•Інформуємо: Єдиний Рахунок містить нарахування послуги з розподілу природного газу за червень 2020 року та суму до сплати станом на 01.07.2020 року.
•Зауважимо, що за повідомленням постачальника послуги, у зв'язку з відокремленням послуги з розподілу природнього газу, ТОВ "Вінницягаз Збут" не володіє інформацією щодо показів лічильників, а проводить нарахування лише в грошовому еквіваленті на обсяги споживання. Однак, Ви можете здійснювати платежі за послуги з постачання та розподілу природного газу за допомогою сервісів Проєкту «Єдиний Рахунок в м. Вінниця»  (сайт Pay.vn.ua та його мобільний додаток).   Для мешканців нашого міста Проєктом «Єдиний Рахунок в м. Вінниця» збережена можливість здійснювати платежі за житлово-комунальні послуги через «єдиний платіж».
•Мешканців приватного сектору просимо звернути увагу! Якщо Ви отримали Єдиний Рахунок, в якому міститься інформація щодо нарахувань не за всі комунальні послуги, які надаються Вашому домогосподарству, або Ви отримуєте рахунки за кожну послугу окремо – зверніться до наших фахівців за допомогою каналів взаємодії наведених нижче. 

В разі виникнення запитань щодо проведення оплати звертайтесь через чат https://pay.vn.ua/, а також ми готові Вас вислухати у телефонному режимі:  65-11-55.
Нагадуємо Вам про необхідність та важливість оплати рахунків в поточному місяці.


Радимо  скористатися  для оплати комунальних Інтернет - сервісами Проєкту «Єдиний Рахунок» та банків-партнерів, зокрема:
-Сайт Рay.vn.ua
-Мобільний додаток «Єдиний рахунок».


У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь:
-через сайт: https://pay.vn.ua/
-за телефоном: (0432) 65-10-00
-через сторінку в мережі Facebook: https://www.facebook.com/pay.vn.ua/
-e-mail: info@cmsm.com.ua