96c8194a6663c28bbdc73d1d1219b538
1134 перегляди
Єдиний Рахунок за березень 2020 року вже надруковано і розпочато доставку
11.04.2020

Шановні споживачі послуг!

"Єдиний Рахунок" за березень 2020 року  вже надруковано і розпочато доставку в поштові скриньки вінничан!
Першими отримають "Єдиний Рахунок" в електронному вигляді ті, хто має зареєстрований особистий кабінет на  Pay.vn.ua,  де також наявна вся інформація про обсяги споживання послуг, тарифи, постачальників послуг, обсяги нарахування, оплати за попередні періоди, нараховані  пільги та субсидії, стан заборгованості, тощо.

При ознайомленні з "Єдиним Рахунком" просимо Вас звернути увагу на наступне:
У Єдиних Рахунках станом на 01 квітня 2020 року за послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води надані в березні 2020 року, вінничани, як і минулого місяця, побачать знижку.
Отож, користувачам КП ВМЫ³нницяміськтеплоенерго» зменшать суми до сплати послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води на 38,4% і 34,4% відповідно.

Для споживачів КП «Вінницяоблтеплоенерго» вартість послуг буде зменшена в середньому на 24,6%  за постачання теплової енергії  та на 22,8 % за постачання гарячої води.

З 23 березня 2020 року змінено тарифи  на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для споживачів КП «Вінницяоблтеплоенерго».

З централізованого опалення для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії - 2 106,88 грн/Гкал;

З централізованого постачання гарячої води, за умови підключення рушникосушок - 118,61 грн/м3

З централізованого постачання гарячої води, за відсутності рушникосушок - 109,55 грн/м3

З централізованого  постачання гарячої води за відсутності засобів обліку за нормативами споживання (за умови підключення рушникосушок) - 363,30 грн/місяць на одну особу;

З централізованого  постачання гарячої води за відсутності засобів обліку за нормативами споживання (за умови відсутності рушникосушок) - 335,55 грн/місяць на одну особу.

В квітні 2020 року, за період карантину буде проведено донарахування розміру  житлових субсидій з урахуванням збільшених на 50% соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлових та комунальних послуг. Це збільшення стосуватиметься таких послуг, як централізоване водопостачання та водовідведення, постачання гарячої води, газопостачання та електропостачання.
Виняток становитимуть лише послуга з постачання теплової енергії. Відповідну Постанову затвердив Кабінет міністрів України 25 березня 2020 року. Збільшення нормативів для громадян, які мають пільги на житлово-комунальні послуги Постановою не передбачено, а лише для тих, хто отримував субсидію.

В травні 2020 року, без звернення громадян, буде проведений автоматичний розрахунок житлових субсидій на неопалювальний період  тим домогосподарствам, які отримували її в опалювальному періоді 2019-2020 року.

Також, субсидія і надалі не призначатиметься за наявної заборгованості більшої за 340 грн.

Одержувачам  житлової субсидії та пільговикам, які отримують допомогу в грошовій безготівковій формі, інформація про суми, які необхідно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги, щомісяця буде надсилатися sms- повідомленням АТ «Ощадбанком» на номер мобільного телефону, який вказаний в заяві на призначення житлової субсидії або пільги.

Субсидіанти та пільговики, які отримують соціальну допомогу в грошовій готівковій формі зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми житлової субсидії або пільги виплаченої готівкою.
 У разі отримання інформації про наявність заборгованості з оплати послуг станом на 01.03.2020 р. пільговикам, які отримують пільгу у готівковій формі, виплата з наступного сезону здійснюється у грошовій безготівковій формі.

УВАГА! Якщо сума призначеної житлової субсидії перевищує 5 тисяч гривень на місяць, її виплата здійснюється у грошовій безготівковій формі.
 
Зверніть увагу! У разі зміни складу зареєстрованих, зміни у складі сім'ї члена домогосподарства, зміни їх соціального статусу, зміни переліку отримуваних ЖКП, купівлі товарів або оплати послуг на суму понад 50 тисяч грн, Ви зобов'язані протягом місяця повідомити про це орган соціального захисту населення.

Інформація щодо перерахованих сум житлової субсидії та пільги виконавцям комунальних послуг розміщена в Єдиному Рахунку із запізненням на один місяць.

Інформацію щодо руху безготівкової пільги можна дізнатись на web-сайті АТ «Ощадбанк» в персональному кабінеті пільговика за посиланням: https://pkb.oschadbank.ua/login або за телефоном гарячої лінії 0 800 210 800.

Інформуємо: Єдиний Рахунок містить нарахування послуги з розподілу природного газу за квітень 2020 року та суму до сплати станом на 01.05.2020 року.

Просимо звернути увагу, що за повідомленням постачальника послуги, у зв'язку з відокремленням послуги з розподілу природнього газу, ТОВ "Вінницягаз Збут" не володіє інформацією щодо показів лічильників, а проводить нарахування лише в грошовому еквіваленті на обсяги споживання.
Однак, Ви можете здійснювати платежі за послуги з постачання та розподілу природного газу за допомогою сервісів Проєкту «Єдиний Рахунок в м. Вінниця»  (сайт Pay.vn.ua та його мобільний додаток). Для мешканців нашого міста Проєктом «Єдиний Рахунок в м. Вінниця» збережена можливість здійснювати платежі за житлово-комунальні послуги через «єдиний платіж».

В разі виникнення запитань щодо проведення оплати звертайтесь через чат https://pay.vn.ua/, а також ми готові Вас вислухати у телефонному режимі: 65-11-55.

Нагадуємо Вам про необхідність та важливість оплати рахунків в поточному місяці.
Карантин - не причина, не платити за спожиті послуги.
І щоб дотримуватись усіх рекомендацій МОЗ, а особливо не створювати масове скупчення людей, радимо оплатити комунальні послуги через Інтернет - сервіси Проєкту «Єдиний Рахунок» та банків-партнерів, зокрема:

- Сайт Рay.vn.ua
- Мобільний додаток «Єдиний рахунок».

У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь:
через сайт: https://pay.vn.ua/
за телефоном: (0432) 65-10-00
через сторінку в мережі Facebook: https://www.facebook.com/pay.vn.ua/
e-mail: info@cmsm.com.ua

Якщо Ви не отримали Єдиний рахунок звертайтесь по тел. (0432) 65-11-55.